När Wilda tittade ut

Vaknar  ca 04.10 klarvaken natten mellan fre & Lör och fattar direkt vad som hänt, Vattnet gick!

Sover inne hos Wille i hans borg, min första tanke är hur fan ska jag ta mig ut och över ungen utan att rinna ner överallt, ska liksom ta mig ut genom ett litet hål vilket betyder, sära på benen. Knölar mig ut i alla fall och lyckas utan att ”hälla” vatten överallt! Springer till Badrummet och mycket längre än dit hinner jag inte innan allt kommer på golvet, vatten alltså:P

Hela detta händelseförloppet skedde på max 15 sekunder från att jag vakna tills jag kommit till Badrummet.

 

Tar en handduk mellan benen och går in till karln.

-Robin… robin… robin.. ROBIN!!!

-JA VAD FAN E DET!

-Ja förlåt att jag stör men vattnet gick..

-VA! Säger han och sätter sig upp i sängen.

 

Sen ringer vi i alla fall förlossningen vi ska avvakta till morgonen eftersom inga värkar syns till. Börjar tröttna på att ligga ner då man skulle göra det eftersom det inte va fixerat och så, så ringer igen vid ca halv 7 och åker in då, för att kolla läget bara. Allt va bra och värkarna lyste med sin frånvaro, tur tänkte jag, Robin ska ju jobba idag och Ozzy ska hämtas av nya ägaren så har inte tid att föda barn än. Åker till Sara på en frulle, skenar för övrigt runt i sonens blöjor då vattnet läcker som ett såll!

Vi tar en tur ner till julmarknaden i bruksgården, sen följer Wille med Sara hem, och jag tar det så lugnt jag bara kan eftersom att jag vill att Robin ska hinna sluta och Ozzy ska hinna åka.

Sen någon halvtimme innan Robin slutar, vid ca 7 eftersom han fick gå hem tidigare för sina kollegor. Så började iallafall värkarna komma sakta men säkert. Vi tog en sista tur med Ozzy ut till grandalen stundvis gjorde det jäkligt ont nu när jag började röra på mig.

La oss tillslut och kollade lite på film, klockan gick och Ozzy skulle inte bli hämtade före 23 dem åkte ända från skåne.  Nu började det göra ont och började få lite smått panik med hunden. Men vi ca 23.30 kom dem. Och värkarna lugnade sig medans dem var här så trodde nästan dem avtog, men vid ca kvart över 12 drog dem och värkarna kom tillbaka ordentligt igen! Vet inte riktigt men vi åkte i alla fall in till förlossningen så vi va där till ca 02 tror jag.

Vi fick stanna kvar. Hade skit on men tog ett tag innan jag fick lustgas, och vad skönt det var ett tag. Sen kommer jag inte ihåg tider eller detaljer. Fick iallfall västerviks metoden som släppte när jag hade som ondast sen””” VILKEN SMÄRTA”””! Aj…

Frågade nån gång under förloppet när Robin troddehon skulle komma ut, han trodde vid 11 nån gång!

Elva!!! E du inte klok. Hoppas för min gud hon kommer innan 9 längre än så tänker jag inte ligga, sa jag haha

 

Sen kom krystvärkarna och jävlar vad vi fick ta i mindre än Wille va hon men fan så mycket segare att få ut eller så känndes det bara som det för det tog ungerfär samma tid med båda två.

 

 

Och mycket riktig.

 

08:50 söndagen den 30 november kom hon ut

Wilda Wilja Wingerstad

54 cm lång och 4940g

 


Fotosession

Tog lite bilder på väldens skönaste unge! min son;)

RSS 2.0