Snart Jul

Dax och öva in julsångerna
Ännu et av dessa underbara mail

Kommentarer
Postat av: Lina

Om du tyckte det var viktigt och själv vill prova att mäta upp rundan så gå in på iform.se..det var den kartan jag menade...men 8-9 km..vem bryr sej??

2009-12-08 @ 20:24:40
Postat av: johanna Svarar:

Du bryr dig ju tydligen, eftersom du blir så irriterad av en sån fråga.

och jag har inte ett minne av det du sa att jag sagt, eftersom våran mätare inte går i endast kilometer, den mäter ju varje hundra meter, och det var nästan exat 8 km, så du har nog missförstått.

Vem bryr sig? ja jag bara va nyfiken på redskapet du använt tyckte det verkade smidigt om man vill veta ANDRA PROMMENADER. Men ursäkta mig.

2009-12-09 @ 09:13:24
Postat av: Lina

Men hewwe guu! Vem är det som blir irriterad egentligen?? Eftersom det var viktigt för dej att påpeka att din bilmätare har rätt och att rundan är 8 km exakt och inte 9 som jag visst råkade skriva..så måste det ju vara viktigt för dej att påpeka det för mej?? Kändes verkligen som om det var viktigt att poängtera detta?Bara sa det! Med "vem bryr sej" var menat unegfär: jag är inte så nogräknad på 8-9 km eftersom du började diskutera det med mej...men när jag mätte upp den via kartan var den 9 km men sen fick jagd et till 8 om jag tog en annan väg som kanske var mer trolig..har jag gjort dej nåt eller???du verkar så himlans irriterad!!

2009-12-09 @ 10:35:26
Postat av: johanna Svarar:

ne det enda jag va nyfiken på var om det där mät instrumentet funkade det sa jag ju till dig på msn!

för då kuynde man ju använda det istället när man ville mäta upp en runda, det sa jag ju på msn?

så fattar inte varför du hela tiden ska ta allt så personligt och vara så jävla dryg jag e så trött på det, det är alltid så, sen när man svara med samma attityd som du har då e det plötsligt nån som gjort någon nått, fast jag förklarat flera ggr att jag VAR NYFIKEN PÅ INSTRUMENTET. inte på din prommenad

2009-12-09 @ 10:48:13
Postat av: Lina

Men om du vill nåt kan du väl komma upp till mej o säga det personligen istället för att skriva det här på din blogg..om du nu är så trött på att jag e så "jävla dryg" ?? hallå? vart fan kom det ifrån då lixom-.--jag e väl aldrig dryg vad jag kan minnas och jag undrar om det inte är du som tar saker jag skriver lite fel ibland!!?? och är jag irriterad så brukar jag ta dert med en gång.och då reder man ut det?

2009-12-09 @ 10:57:42
Postat av: Lina

Jag tar inte alltid allt personligt, vill jag tillägga. Det är när någon hela tiden "hackar" på en och så har det verkligen kännts stundvis...och det är så jag känner...då kasnke det är svårt att inte ta det personligt??

2009-12-09 @ 11:00:12
Postat av: Anonym

Hackar? jAg bara undrade över vad du mätt med som jag sagt tusen ggr, och då tog du det som att jag ville mäta just din prommenad. jag ville ju använda den där kartan själv för jag tyckte den verkade bra, så svarade du massa annat tråkigt och onödigt.

2009-12-09 @ 11:07:44
Postat av: Lina

Men hallå...nu pratar vi inte bara om just detta du frågade om igår. När jag skriver att jag tar personligt illa upp är ju för att det känns som det händer då och då och jag blir illa till mods...jag vet att det var mätinstrumentet du var ute efter och jag har ju sagt tusen gånger : iform.se men det var ju faktiskt inte bara det du frågade om utan du fortsatta ju diskutera om den verkligen var 9 eller 8 km eftersom du mätt det med bil och allting och om jag gick till affären hit och dit...jag menar, det kändes som du var så himlans engagerad i hur långt jag verkligen gått..kändes konstigt...men missförtånd komemr ju ganska ofta över internet! Och jag blir ganska ledsen när du kallar mej dryg osv..du säger ju att du inte kan minnas våran konversation om bilmätaren: jag kan inte minnas ett enda tillfälle jag varit dryg eller otrevlig mot dej mer än någon liten missupfattning över msn som vi rett ut, och som inte varit drygt utan mer missförstånd!!? Jag skrev inte en massa tråkigt...jag skrev vad jag tyckte...och läser du den första kommentaren igen som du reagerade på med "vem bryr sej" så kanske du fattar att den inte låter lika illa i mina öron som du kanske uppfatta den..för du kanske oxå tar saker personligt..eller??

2009-12-09 @ 11:14:52
Postat av: Lina

Kalla mej dryg men du känner inte mej isåfall. Jag är allt annat än det.

2009-12-09 @ 11:16:50
Postat av: Anonym

dryg va kanske fel ordval men blve så irriterad - ber om ursäkt för det ordvalet.

Men tycker ofta det kommer sånna där kommentarer, men brukar förbise dem, men som sagt reagerade på det su skrev på msn, "e det här viktigt för dig eller" och "vem bryr sig" för jag tycker att det ofta skrivs på e tråkigt sätt, och när man skriver på samma sätt tillbaka så tar ju inte du det bra heller så?Och ja jag undrade ju med bilen för jag ville ju veta om det var rätt den där på iform för att jag ville ju använda mig av den isåfall istället för att mäta med bilen, när jag skrev om konsum undrade jag för då ville jag ju bara säga att du hade gått längre än du trodde. men men säkert missuppfattningar, men allt kan ju inte vara det hela tiden, och ne jag känner inte dig?

2009-12-09 @ 11:25:17
Postat av: Lina

Vet du vad? Jag är så trött på hela den här disskutionen faktiskt! Fattar inte vart du får " men tycker ofta jag får såna kommentarer" jag vet inte vart du ens får till det till att jag har varit dryg eller otrevlig i kommentarerna innan! det enda jag kommer ihåg var det med hundarna men då var de DU som tog det personligt och svarade drygt mot mej, vilket du erkände. Men Johanna, har du något du känner att jag gjort dej eller nåt problem vi måste reda ut inför framtiden om att jag ha varit dryg eller är dryg, varför slår du inte en signal eller kommer upp och snackar med mej iställer för att sitta här och munhuggas som två fega barnrumpor på en blogg där ALLA kan gotta sig i detta??! Jag vill verkligen förstå vad du menar med att du e trött på att jag e dryg även om du nu kallar det för fel ordval, För från ditt håll låter det som att jag är otrevlig ofta och att du är helt oskyldig och inte alls förstår varför jag blir irriterad. Minns även att du sagt att du inte gillar konflikter, men med mej är det tydligen ett undantag. Du stör dej på mej helt enkelt. Ok fine, lixom. Men var ärlig då istället så slipper jag gå och försöka lägga ner energi på folk som inte ens gillar mej!*?

2009-12-09 @ 11:34:16
Postat av: Anonym

Jag har verkligen försökt umgås med dej/er och du har förklarat att du har varit lite "off" den sista tiden när man frågat om du vill göra saker, eller skrivit nåt uppmuntrande på msn osv. Ok fine! Jag förstår det och respekterar det! Men kom inte sen och säg att jag är dryg,otrevlig eller något annat. Är det något jag är så är det öppen,rak och ärlig. Men jag är oxå en väldigt varm,godhjärtat och omtänksam person...och dom sidorna kanske du skulle se om du lärde känna mej lite bättre..

2009-12-09 @ 11:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0