En lång soft dag

Dagen i linköping har vare bra=)
rätt soft, hon e bra den där sara! kul har vi haft som vanligt när stollorna är iväg, haha racade med nån volvo i trafikljusen 2 ggr, vart till och med däckskriii;)
haha skitkul, köpte inget förutom ett par nya välbehövliga böcker till wille, wille och wilda fick två jätte fina västar av sara på rusta! en grönsvart till wille och en lilarosa till wilda, med varsin döskalle på¨, på wildas döskalle var det en rosett=) skitsöt!
Tack för allt idag SARA har varit en mysig dag!

ikväll blir det lugna puckar, sara sa att wille skulle sova här, så inatt, ja eller imorgon bitti blir det la kanon lugnt!
nu har vi ringt lite, jaq eller bästeste sara har ringt till 3 eftersom vi hämtade robins mobil i dag som samma jävla fel e kvar på! tur vi har den där sara,,..

ska bli kul fan på lödag brudar, 4 festsugna tjejer som inte varit ute så mycket somn vi borde på jätte länge;)O kan det bli annat en världens bästa stämmning!!!!!!!! fan vad kul vi ska ha.. måste färga frillan och the weeds, och fixa och trixa till naglarna och festblåsa .. vilket jag drar mig för! men men ska la få på mig nått;)

Åver and ut slut

Kommentarer
Postat av: Schlyna

Ja fyy faen va kul vi ska ha det!! Anstränger mig så lite som möjligt just nu för o absolut bli frisk till lördag! men det ska jag bara va!!

2009-02-17 @ 19:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0