same shit, different day ;>

Lina:
Det är emma jag och sara som tog spurten igår och ska göra det varje dag typ!
Dagen:
Vaknade på morgonen (förvånande va?!) steg upp och slängde i mig några knäcke.. sen segade vi oss igenom fm, mer eller mindre!
sen tog jag med barnen till stan skulle köra mormor som behövde handla lite efter den långa förkyldningen!
så jag va sysselsatt kan jag säga!!!
(haha wille satte precis på sig wildas velour brallor och rosa strumpor, mycket snyggt!!!)
hade fullt upp med dem där två huliganer speciellt den stora som kan kontrolera sina ben lite bättre än den lilla, men han skötte sig faktiskt helt ok;)
blev en tur på hm, några tröjor till lilla damen och wille fick ett linne, inte så snyggt men han ville ju ha det och mormor va ju med:S jaja tack bästaste mormor!

sen bar det av till willys, hade ju handlat för  några dar sen så klarade mig på nästan en 500 första gången! wohooo!
sen stannade vi till på karlssons skulle handla nå slippapper som robin behövde till båten! sköönt om man skulle kunna få i den i år! så mysigt! sen bar det av ghem wille hade en sån där sov dag idag:S somnade vid tre på väg hem o sov till typ halv 6! så honom lär vi se mycket av ikväll!

När jag kom hem stod middagen på bordet! tack för det hjärtat!
sen runt 6 Blev det efter lite om och men och en rejäl utskällning till gubbstackarn som hade missat att jag skulle iväg på prommenad en viss tid för att va tiillbaka och fota en viss tid, han va iväg och styrde mned annant utan mobil!
Och jag har ingen Längre stubin om man säger så vad det gäller sånna grejer! hehe stackars sate!
jaja prommenad blev det men lite kortare det blev bara grandalen-hälgenäsvängen som og oss ca en timme i våran illfart!

En prommenad och två skoskav , varsitt förlåt, lite fotande, lite lek med barnen på rummet, lite tvätt hängning... senare sitter jag här wille ska precis se bolt och wilda har precis somnat... och jag e så jävla trött! så just nu står väldens bästa älskling och ger mig en dryg massage!(han är alltså dryg i munnen, han kan massera.. Nöjd robin?;) Älskar dig!<3lyckan finns i ett ögonblick


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0