En Natt för två på 90cm

Vem skrev:
"Johanna.. vad du e ambitiös.. du skriver ju som bara den :) och fixar nytt utseende på bloggen, har tyvärr inte hunnit läsa så mkt den senaste veckan men jag ska ta mig tid... ha de!!"

Tackar så mycket för dem uppmuntrande orden iallfall!

Över till "Historien"...

Natten har varit lugn, men den där sonen jag har, han har visst börjat sova inne hos oss igen frammåt 1-2 där nån stans vaknar man av att han kommit in, han stänger alltid dörren, skrutt ungen och lägger sig på min sida oftast, men ibland lägger jag över honom till robin;) fast inatt låg robin o jag på hans halva, trång men mysigt, sover dok inte så super bra med nån av ungarna i sängen.. men han får väl hållas tills båda e friska orkar inte med massa gnäll och härj på natten också, så dem väcker varann osv... inatt sov Wilda som natten innan igår.. hela natten utan minsta vaknande! hur skönt är inte det!!?

men febern har hon kvar skruttan o är allmänt hängig än, ganska mysigt faktiskt!;) för hon har ju aldrig ro att varken somna eller sitta och mysa i knät annars, då e hon som en ål som vill vara överallt, men absolut inte va stilla!


Nehe om man ska orka städa lite till,
eller sonen kom in:
-Mamma, ja så jätte hungrig...
-vad vill du äta då?
-ehh, kösttbullar sasgetti!


ja men det får nog bli gröt nu till frukost iaf;)
Åver and ut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0