Smördegs inbakad Regnbågs Lax A´la Johanna

Till Lina=)


Du behöver:

Ca 4 Laxfileér
en burk grön sparris
en rulle smördeg
vitlökssmör
valfri ost
sesamfrön
kryddor

Typ ett 4 pack med laxfileér (dem brukar ju va lite olika stora, själva laxbitarna) dela så att det blir ca 6 fileér i samma size!
En rulle smördeg. delad i 6 lika stor bitar (ja eller så dem passar laxbitarna) ta bort skinne om det finns ett på;)
lägg bitarna på smördegen 2 gröna sparriar bredvid varje lax, vitlökssmör små bitar som "följer fiskens lång sida".
ost valfri vi hade grönmögel ost men va sparsam den smarkar mycket! salta och peppra lite efter smak!
packa in det i degen ägga och strö på lite sesam. in i ungen på 200-210 grader i 20 min håll koll så det inte blir svart, sänk då ner fisken från mitten till längst ner.

Ja det här e ju bara min verision, det går ju göra den precis hur man vill! Lycka till;)

Kommentarer
Postat av: Lina

Tack gumman! Ska provas inom kort!

2009-05-13 @ 17:16:02
URL: http://lintotten.blogg.se/
Postat av: Mickaela

Ser jävligt gott ut!

2009-05-13 @ 21:00:35
URL: http://mickau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0