Tisdag 11.17

Jaha nu sover lillfisen efter lite lek på Öppna.. Brukar inte gå dit men idag tänkte jag att nu e hon ju lite större.. så det blir ju lite roligare då...
så jag hängde på Anna runt halv tio efter att man släng i sig lite frulle lämnat wille på dagis osv... handavtryck stog det på listan idag med, KUL! det har vi ine gjort på wilda än - Ajajaja! ingen ordning!

Nu e det väl lite mera städning men tror jag tar det När barn e hemma och vakna... just nu vill jag bara njuta lite av kanske 30 minuters Lugn och Ro!

Magnus kom och lämnade av deras lilla honkat igår, en svart skönhet... skulle nästan vilja ha kvar henne sj... mamam och Dagny ska ha henne så hon ska va här den här veckan när dagny e här, för hon kommer idag, det var länge sen hon va här nu, Guud vad wille saknar henne när hon e borta speciellt i början, han tjatar om Dagny Hela tiden!
Men iaf, kissen Hon e typ vuxen, så hon vill inte att oliver kommer för nära, då slänger hon bak öronen och morar som en.. ja nått, ser ut som en uggla haha! han bara tittar oå henne och det ser ut som han tänker "jajaja Tjuriga fruntimmer"... så går han..
Ilska Gillar hon INTE med stort I! menmen det ger sig väl... hon träffade zero förut, han va ju ganska lik brosan så han va inte så farlig.
Gud jag skulle aldrig stå ut  med att ha inne katt = Kattlåda.. Jag hatar Kattlåda, tur att Oliver e så duktig och klarar sig utan!

Nog om det ... Åver and ut!

Kommentarer
Postat av: Lina

Men det är ju fan otroligt! Jag frågar o frågar om ni ska med till öppna förskolan men sen säger ni inte till när ni väl ska dit! nu blir jag trött i ögat;)

2009-11-10 @ 14:39:08
Postat av: Stickmanicken

Mår Wille bättre nu?

2009-11-10 @ 14:49:10
URL: http://stickmanicken.blogg.se/
Postat av: Lina

Jaja...ni kunde ju sagt till mej ändå..tar ju bara 2 sekunder att ropa ner mej!;)

2009-11-10 @ 17:02:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0