ibland går det så fort!

Det bara smäller till, jag hinner inte med barnen ibland!
men gud vad dem styr den här morgonen inte riktigt upplagd för det idag, dem härjar så dan med varann och om allt möjligt!

Wille är ju lite tokig här om dagen, när wilda spilde ut vatten över hela golvet, sa jag bara fyy fan och skuckade...
då kommer wile in o köket lutar sig mot en stol och säger fyy fan.-
-men WIlle så får man inte säga
-Men? mamam du sa ju det nyss?
-ja men.. ehh man får inte det, mamma blev så arg när wilda spilde utt vattnet men man får inte säga det
-hm men du sa judet nyss mamma.


Tidigare samma dag, har sagt att det inte hjälper att hålla på och säga förlpåt omman gör saker med filt eller gör om dem osv.
så gjore robin nåt på wille som wille inte ville. (killade han i nacken)
-nu säger du förlåt robin!
-men mamma det hjälper inte att säga förslåt, det sa du förra gången!


Till Wilda helt plötsligt säger hon massa, saga milan sara och wille har hon ju sagt länge, mamma med dok heter båder robin och jag mamma? hon vill inte ens försöka säga pappa, hon sa det när hon va mindre:P
hon säger ilska och bill igår sa hon bill och bull, hon säger fisk och kossa, och att kossan säger muu, kuckeloo (kukeliku). katten och vovven. klappa, sitta här (säger hon och klappar på platsen brevid sig att man ska sätta sig) glass och en massa annat kommer inte på allt man blir lika förvånad hela tiden, mormor, nappen, vad e det hääe? ja och allt möjligt.

två väldigt bestämda ungar, lite mindra bra kombination med varandra, och båda gillar att retas! blir lite trött i huvudet ibland;) men dem e ju så fina!

The weekend

Veckan, eller den här weekenden;)

Fre Job till två sen gärnet in til stan, köpa toning ja för jag ville inte färga igen.... åkte med amanda in bra tjej det där, sen på kvällen blev det ju örs, vart väldigt lyckat så jävla synd att dem stänger så tidigt (01.30)
tack alla tjejer som var med det var skit kul.

Lördag, lite seg i kolan, efter mkt om och men bestämde vi oss för takida, på dan vare käk hos mormor fint med lasagne! barnen slaggade där, jag körde, men hade kul ändå. efer gränsö vart det förs simpson sen lurade robin L och falk iväg oss till palladium, där vi dansade loss någorlunda.

Söndag, jag vaknar av att robin smyger i rummet, frågar med trötta ögon vad kl är han svara halv 11, ok säger jag och lägger ner huvudet igen... nåra sekunder senare flyger jag upp igen , Halv 11!!! utbrister jag aaa...
en kund skulle ju komma 11 och det hade jag helt glömt!, hahah
jaja hon kom 11 var klar kl ett sen var det bara hämta barnen och åka till vadstena med morfars cyckel, det tog hela dan va hemma till 8-9, se en film soooova....

måndag jobb. sen käkade vi och gav oss ut för att fiska med båten, wille fick en abborre, och robin en som släppte vid ytan, wilda sprang runt med ett kroklöst drag och sa fisk, sen bet hon huvudet av den:S ajabaja!

igår var det samma start jobb, sen käk sen gav vi oss iväg till vårat svampställe, som dem hade skövlat ner skogen totalt i :( men hittade lite iaf.
sen hem till mormor och morfar och bubbla lite där fick vi mannagrnsgröt till kvällsmat, såå gott!
Nu jobbar robin och jag börjar kl 14, är inte såå sugen men rätt bra och jobba kväll endå, slipper ju städ och skit!

RSS 2.0