Onsdag

Dagens har gjort.
  • Klätt och matat barn- lämnat dem på dagis
  • gått till grandalen och vänt med ilska
  • städat- tagit hand om tvätten- tvättat alla hund filtar osv. plockat massa.
  • ätit frukost
  • bleker tänderna. håller på med det nu, tar ju några timmar.
Dagens borde göra:
  • Gå till konsum och ta ut pengar.
  • gå till edshöjden och betala oriflame + newbody
  • prova zumba seriöst - kollade lite på början av beginners dvdn igår. och det verkar fan inte lätt! men det e ju så kul när man väl lär sig sånt där- Maria jag är med en slarver när det gäller träna hemma, men fördelen med det här tror jag e ju att det e dans och det e ju så underbat och dansa!

Gud!! Var på klassisk ansiktsbehandling igår Hos Lina. brukar ju alltid poppa upp massa finnar undernatten när man gjort rent hyn sådär osv, men hunden känns kanon. tror det var bra och göra på kvällen eftersom hyn återhämtar sig undernatten, var ju jätte oljig i ansiktet innan jag la mig, och det känns jätte bra nu!

Jag e ju sån som inte gärna gårpå spa massage för jag har inte smavete till att unna mig det när det liksom inte hjälper mig med det medecinska eftersom jag behöver fixa till ryggen ibland, men nu Äntligen har jag ju en ursäkt, ansiktsbehndlingarna blir ju medicinska för mig eftersom jag har dålig hy.
och ingen har väl perfekt hy?
SÅ det rekommenderar jag verkligen att prova det ska jag försöka göra en gång i månaden nu när Hon har elevpriser 295,- för en klassisk ansiktsbehandling på ca 75 minuter, och hon masserar ju endå ryggen inann en bra stund upplavde jag osv.   Prova nu! Och har kommit på att det e ju perfekt och ge till nån i present nu med, för det e ju skit bra priser om man jämför med ordinarieprser sen=)
och jag tyckte den här behandlingen jag var på igår var betydligt bättre än den jag var på för några år sen på ett spa i vadstena, och den kostadeju nästan 1000 spänn!Aj!
Har så sjukt ont i axlarna eller mest den högra:(
Klättrade igår och det e ju så sjukt jävla kul! klättrade i måndasge med, och det känns att det gå lite lite bättre för varje gång, och då har jag bara tastat 2 ggr! måste investera i ett par skor men det e ju inte billigt alltså:(

Åver and ut

Kommentarer
Postat av: solveig

Vad bleker du tänderna med?

2010-02-17 @ 11:47:48
Postat av: Lina

Kul att du tyckte om det!!!:)

2010-02-17 @ 20:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0