Fotboll, du?

Haha ja alla varkar tydligen bli lika förvånade, men igår drog jag huvudet ur arslet som åkt in så långt att det tagit många år att få ut det.
stor del tack vare amanda, nya "jobbarkompisen" som peppade med mig, det tackar vi för!
Det var skitkul, MEN JAG har sååå ont i mina lår idag. och det var itne det lättaste heller. men ska ju bara träna nu till en början så får vi se sen hur det går, så stolt över mig själv att jag faktist tillslut vågade mig dit, det blev lite som ett startskott!

JOBBAT ikväll slutade 21.30 tog med mig Ilska på en promenad runt samhället (tror faktiskt aldrig jag gått en prommenad där?) tittade på alla hus och tomte som man igentligen aldrig tänkt på, avslutade på kyrgräsmattan men lite tålyft och ben lyft (AJAJAJ) sen lite situps lite mer än 50 får räcka just nu, vore nog bra om man kunde köra ca 100 om dagen sen , och så lite armhävningar. nu känns det som det kryper överallt.


På fredag är det örsåsa, är ni sugna går det buss från ed 300,- inkl buss och inträde.

KolmårdenDet var våran semester;) Nu väntar 8 dagars jobb fre, lör , sön, mån, tis, ons, tors, fre
inte nog med det så är det som vanligt delad tur både lör och sön=) men men

<3


Bara för attt du inte vet att denna bild existerar, antagligen inte att du sov så häromdagen heller:P


Förstärkning med Uv-gelHär gott folk har jag faktiskt inte byggt några naglar med tippar, utan gjort en förstärkning på mina riktigta naglar, gjorde för ca en vecka sen till vis men blev inte alls nöjd, fick slfsa ihop ett par då, men igår hade jag tid på mig när barnen somnat så vart faktiskt nöjd=) vart ju till och med lite dekorationer!

Nu vill jag ha mina barn!

Legat och vridit och vänt på mig denna morgon trott att kl va långt över tolv när jag vaknat, knallar tillslut upp och kl är straxt efter 8 :P legat och varit orolig för att jag inte skulle hinna med att följa med och hämta barnen innan jobbet. men det  eju ett tag kvar till kl e två...

men nu väcker jag nog robin för jag sakanr barnen så det gör ont!!! så nu vill jag åka och hämtA DEM!
Mamma saknar er så dant, hela dan igår bara gick jag runt och försökte hitta på nått natt göra, inte van vid att bara sitta och glo även om det e skönt, så blir det långtråkigt för självkart har det ju inte varit varken båt eller nbadväder på hela helgen, bara för att vi är l3ediga skapligt friska noch barnlediga, men men man kan ju inte få allt!

BF!!!!!

Gud jag Älskar verkligen Mina barn! Över allt annat Men det här senaste halvåret har vi i stort sett bara haft barnvakt när vi jobbat, eftersom vi jobbat mkt på helger nu innan sommaren, man tar det man får liksom.
det har ju resullterat i att man inte vill be om barnvakt när man väl skulle kunna hitta på nått.

Men nu sen några veckor tillbaka erbjöd sig mamma att ta barnen fre-sön denna helg (jag e bara ledig varannan helg) eftersom jag va ledig, vis var det visst med inget vi tänkte på då, men så e det iaf! Baren är hos deras mormor i sommarstugan och har det fint!

Mamma kom och hämtade dem på em, barnen och hundarna som vi haft några dar, stor skillnad på+ att ha 1 och TRE hundar! men dem blir lugnare och lugnare så det går bra! Dagny är ju här med elelr va i veckan och hjälpte till lite med dem.

Båten är i och fungerar nu med så innan vi drog in till vis så åkte jag och robin (i våran båt) gogge och mackan (i gogges båt) ut på sjön och bara låg och drev och snckade sture kom i sin båt rätt vad det var med, så vi låg där i tre båtar och snackade skit och drack öl/cider... sen var det hem fixa sig och dra in till stan, vi fick låna mammas bil tordan körde in oss och Strömming hämtade oss, vi som åkte var mackan emma sara gogge jag robin.... det var kul mellan varven men så trångt och mkt folk!!!!

Igår trotsade vi bakfyllan och vädret på eftermiddagen/kvällen och gav oss ut på sjön för att fiska, det spöregna och ingen fisk vs visst hungrig så efter nån timme lagom tills det klarnat upp, gav vi upp! ;) mysigt.
sen åkte vi hem jag fixade till lite käk potatis gratäng rödvinsås och lite oxfile, smarrigt värre! sen såg vi remember me, men han från twilight den var riktigt bra tyckte jag, men så sorglig på slutet:/

Sen bara mös vi och hade det fint!!!
Gud vad jag Älskar dig Robin Nu och Föralltid ♥.
Min Kärlek till dig blir så stark för varje dag att jag aldrig skulle kunna tänka mig ett liv utan dig!


Morgonen idag började med att tvätta ta hend om tvät och städa snart ska vi joinha gänget som var ute igår med nere hos sara och gogge för scones och snabba cash!!! Mysigt värre!

Åver and ut!
My Life Would Suck
Without You
♥.

God morgon Edsbruk!

Dagarna går i ett jobade 6 dagar av 7 förra veckan varav två dar var delade turer den ena går bra när man jobbar 7-11 +15.30-ca 21.30 (kan bli senare ibland oftsat). den andra är värre 7-10+ 12-19.30 känns som man bor på jobet den dan värdelöst! noch styrigt och rörit har det varit men det börjar ordna till sig!
enna vecka blir det lite lugnare jobbar kväll idag var ledig igår, ledig imorgon jobbar 7-16 tors-fredag sen e jag ledig i helgen!!!!
OCH... På fredag kommer mamma och hämtar barnen!!!!!!!!! Älskar min barn huuur mkt som helst men det var länge sen vi var barnlediga mer än en kväll, och mamma ska ha dem till söndag!=)
så på fredag ska vi in på vis på kvällen hitta nån nice spot, planen är väl kanske smörgåstårta... smidigt;)
sen i helgen (hoppas vädret är fint då, när jag väl e ledig!) så ska vi nog bara åka ut med båten till nått ställe och bada och sola och bara njuta av att kunna ligga och sola och mysa utan att behöva va som en hök över två småbarn vid vatten.
Sen på kvällen kan vi åka ut och fiska, för båten är nämligen typ klar bara massa skönhetsfix kvar typ! bli antagligen att lägga i och ta en tur imorgon för första gången, har väl inte åkt i den där båten sen midsommar för mer än 8 år sen! och den har aldrig varit så fin som nu!

Före:EFTER!!!!Bra blev det och han har varit en sån kämpe med båten, Man kan ju inte vara med än stolt även om det inneburit många ensamma timmar med barnen, som kommer det iallfall sluta med många timmar tillsammans hela familjen!

Åver and ut

RSS 2.0