Svante & Sture


Dubbel trubbel

Fråga mig inte om rubriken kännde bara så bra och skriva det haha!
Läste fjärde boken på 2½ dag=) läste högt för robin dem sista kapitlena, fick ju endå summera stup i kvartten för honom om vad som hände;)

SÅ JÄVLA BRA BÖCKER; GE MIG Filmerna Nu!!!!!!!!!

För övrigt så har det mest varit jobb och fullt upp med barn om man inte jobbat=)

Lördag: Johanna Jobbat
Söndag: Robin Jobbat
Måndag: Robin Jobbat
Tisdag:   Robin Jobbat
Onsdag:  ledigt minns ej vad vi gjorde?:S
Torsdag: Robin Jobbat
Fredag: Johanna Jobbat
Lördag: Robin Jobbat,
Jag gav mig ut och Mös lite med Mina Dick Chick brudar, somnade vid två skapligt segt att jobba 7-16 söndagen sen;)
Söndag: Johanna Jobbat, Grillade nere hos sara med en hel skara (wow vilket rimm!!!;)
Måndag: Robin JobbaR.
Jag hade fått jobbat natt inatt men vi ska ju till busfabriken imorgon så sa att jag kunde om dem inte hittade nån annan och som tur var så gjorde dem det, synd att det var just inatt! Älskar att jobba natt annars!

Barnen och jag var ute 1½-2 rimmar förut efter att anna gått hem, va länge sen man sågs, men fick hämta Milan när Hon va hos Lina och färgade fransar och bryn, för han vaknade. Så hon blev kvar här när hon skulle hämta honom.
Efter att vi vare ute iaf åkte vi ner till konsum och köpte fiskpinanr för det ville wille ha;) så barnen åt massa mat/kvällsmat, vart en sen middag efter 6, sen blev det bad och dusch för båda två och lite städ/plock.
sen läste vi tre böcker innan det var dax att bäda rent i wildas säng och stoppa båda i sina sängar. så nu sover dem tror jag <3 Älsklingarna! klippte wille innan badet med! det glömde jag säga.

som sagt imorgon bär det av mot busfabriken med öppnaförskolan! dem bjuder på inträdet och mat, men resan får man bekosta själv=) kan man passa på att tittapå lite annat i linkan sen med, kanske hälsa på johan och maria? får se vad det blir Biltema e ett måste iaf robin ska ha ditt och datt. jag skulla vilja hitta nått skönt till Lördag Då Är det 30 års fest...! Känss som om att man börjar bli gammal när vännerna fyller 30 titt som tätt! :P

Ne nu ska jag inta duschen! Se ya!!!!!

PÅ tal om twillight

Läste tredje boken veckan som gick, den är lite över 400 sidor. har inte läst en bok på ca 4 år!
men den där, man vill inte släppa den, så nu vill jag se filmen!!! nu nu har ni inte sett filmerna se dem, man svävar som på moln med en härlig nästan obehglig kännsla i kroppen hur kan en film två filmer... och en bok, få dig att må så bra, snacka om verklighetsflykt!
Dagny kommer hem idag och med sig har hon 4:e boken den ska jag läsa!

Eclips

Jag vill se den nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu Jävlar!

Beach 2011 (haha) här kommer jag! eller 2012? eller snarare ca 2020 där nån stanns om jag ens fåt pengar då?
för lär ju inte bli nån beach innan Taxöronen är fixade;) Ha ha rikitgt så illa är det väl inte men det e inte som JAG VILL!

 • Frukost 1dl fiberhavregrynsgröt med lite mjölk
 • prommenad gick runt hälleberg och in i hälgenäs upp och ner för backen vid mormor och morfar ner till vattnet ch runt lite innan jag gick E22:an hem från grandals infarten vid hälgenäs! joggade lite här och var men bara när jag kände för det och dansade mig igenom vägen vissa bitar=) Äntligen hittat min Mp3, frågan e nu var jag lagt robins?:(
 • Mellanmål efter prommenad, mixade lite yogurt, mjälk en halv banan och proteinpulver i min underbara blender. åt en halv banan till det och lite vatten=) fint som snus satt det!
 • har även tvättat, 2 maskiner so far.
 • bäddat sängen ;) skulle behöva städalite med men jag känner inte riktigt för det!


 • HAR FÖR ÖVRIGT GÅTT 9 721 STEG ÄN SÅ LÄNGE IDAG OCH BRÄNNT CA 511 CAL ENLIGT MIN SILVA
Barnen är på dagis idag dem går ju tis, tor, fre. Robin jobbar 7-14 idag igår jobbade han med 7-14 + 16-21
så istället för att sitta hemm och uggla igår jag och barnen så såg vår dag ut så här...

Upp och duscha när robin gick till jobbet kunde inte somna om. sen vaknade barnen i med frukost.
sen dra iväg till barnmorskan väga och mäta wilda hon fick en spruta i armen med, hon och henns bror har nog fått högsmärtgräns efter morsan sin, för hon bara blängde ilsket på barnmorskan när hon hade stuckit henne!
Gud snart blir hon 1½ det är trots allt ganska långt kvar tills hon fyller två även om det känns som hon är som alla baren som fyller nu i sommar=)
sen ringde vi mamma och frågade om vi kunde hänga på henne och Bror för att köra upp bror till Norrköping, så vi tog våran bil, smidigast med ungarna.
fick träffa hans tjeja, mkt trevlig! det var kul.
sen gick vi på hageby en sväng mamma och ja men det var inte mkt och ha?
sen åkte vi hem, jag och barnen gick en prommenad och hälsade på robin och dem gamla på hemmet, dem blir så glada av barn endel!=)
sen stötte vi på sara och emma på saras tomt, konstigt:P
dem va lite sega, och barnen skulle ha kvällsmat så det blev inte så långlivat.

Resten av kvällen var rätt seg, men lugn och skön barnen styrde lite innan läggdax och jag tog mig i kragen och rensade skrivbordet det var en meter hög med allt möjligt där:S PUH!!!blogglust?

Blogglusten har liksom passerat mig, det känns som jag e blogg "passé" haha kan man säga det?
har ingen vidare lust med nått Är SÅ JÄVLA MKT JAG VILL JUST NU!!!!
och allt kostar pengar eller lugger några år bort, man jag vill nu!!!
 • Flytta till Hus - jag avskyr att bo i lägenhet, (dok bor man så bra man kan i lägenhet här så det e ju tur!)
 • Operera bobsen
 • köpa MC
 • Skaffa Mc kort
 • Komma in på den utbildningen jag vill/få det jobbet jag vill!
 • Gifta mig *blink blink* ingen "pik" ;) (ne vars men det e ju mkt pengar som går åt där!)
 • Gå ner i vikt (kostar inga pengar, bara disiplin... hm var va det jag la det nu igen?) har iaf börjart nu! IGEN............
 • Åka till tahiland (säkert felstavat) inte hellar helt gratis!
 • Nu "vill" jag visst byta en bajsblöja med! hej hej

11 maj

Sjukt trött!

Vill börja med att säga Grattis Magnus och Veronica till eran (som jag sa jag har alltid rätt)
SON!!!!!


I helgen har vi varit i Eskisltuna ja eller rättare sagt skogstorp, hos min moster! där gör man inget annat än att äter och har det bra, tar en och en annan prommenad och så har det varit konfermation på dagarn, så nu e madde konfad! ;)
I lördags kväll när vi va ute och gick skulle gå och mata änderna simmade en bäver förbi oss, och skulle upp på land på andra sida, jag va ju inte sen på att springa dit, så stod ca 1,5 meter ifrån den, så häftigt, filmade och fotade.
sen kom han upp igen han stack ju så klart ner i vattnet efter att jag glott på+ den!
så alla fick se han på nära håll iaf, riktigt häftigt faktiskt!"


Har kommit ner i en riktigt svaka orkar inget, och allt känns meningslöst. som ett jävla råtthjul allt går i en cirkel.men det vänder vi snart på=)
Jag e ju superkvinnan! hrm?


Kört mormor och morfar till stan idag mamma och dagny var med, träffade bror lite.
fixade nät till studsmattan, men det passade ju så klart inte! jäkla skit, måste borra fler hål i rören men det fixar vi.
även fixat båtfärg, motorn står ju klar hos dava i loftahammar... inte mkt kvar nu även om det är endel jobb, kommer bli mysigt i sommar det lilla man är ledig:S ser sååå  fram emot midsommar veckan, jobbar mån,tis,ons- fre lör sön alla dar utom tors haha men men bra med money.

på tal om jobb så jobbar vi ju så klart i helgen, hade fått jobbat i helgen som va med om vi inte sagt ifrån, bra me jobb men snälla vf alla helger???ledig en helg av 9!! det finns liksom inget dagis då, kul för sara och mama att agera dagis varannan helg NOT men jag är så tacksam att jag har alla som vill ställa upp utan att tycka det är besvärligt, för då e det inge kul o lämna dem.


Åver and ut helt jävla slut!

Fredag

HAr inte hört nått från bemmaningen idag så det blev en ledig fredag med! skönt faktiskt! och helgen har vi sagt ifrån efersom vi åker till Moster i Eskilstuna! min kunsin ska komfrimera sig:) åker imorgon bitti.
Ikväll Kommer Johan & Maria hit vi ska bjuda dem på terrätters bilder lär väl komma, så nu ska vi möblera om lite så vi kan fixa en mysig dukning! ska låna stolar av sara och gordon=)

Dagny skulle väl ha med sig Elviz hem så dem lär väl styra med sitt, och barnen somnar väl skapligt iaf wilda,wille kan nog få se en film eftersom det e fredag, kanske, vi ska ju upp tidigt så man kanske lägger han det märks!
efterrätten blir nog inte riktigt som jag tänkt mig men men det blir nog bra=)


Hej svejs

WIlle dialog

-Mamma jag vill ha min drake
-ja gå och hämta den då...
-ja vill ha min drake!
-Ja men gå ut i bilen och hämta den då!
-va, själv?
-Jaa.. det kan du göra själv.
-Ja jag kan klara det, men var e mina skor?
-äsch du ska ju bara ut till bilen skynda dig så kan du gå utan.
-utan mina skor??
-jaa..

(Ungen kutar ut hämtar draken i bilen...)

-Ja jag klarade det! utan mina skor!

Måndag

En dag i stan.
Wilda välte ju med klappstegen när vi va hos farmormor och farfar och kippte träd i torsdag eftermiddag, ca en meters fall, lagom när vi va klara med alla träd va hon snabb upp!
hn va iaf gnällig och hade ont i armen, vilket itne va så konstigt, så vi avaktade lite, nu blev det ju inte bättre.
hon använde bara underarmen och handen, dok fick jag klämma och känna utan att hon gnällde nå vidare?
men kunde itne lyfta överarmen/axelpartiet fram elelr upp. så ringde sjuvårdsrådgivningen  i lördags morse och dem tyckte jag skulle avvakta till månda men åka till VC för säkerhets skull.
SÅ idag började vi dagen där fick remiss till röntgen där det visade sig att lilltösen hade en fraktur, efter röntgen fick vi vänta 2 ½, bara för att få höra att det var en fratur som man inte gjorde något åt det läkte sig självt på så små barn. så nu vet vi iaf vad det e osv, så NI FÅR INTE LYFTA HENNE I ELLER TA HENNE I HÖGER ARM, det gör ont.
Mammas lilla snutta=(

Sen när jag kom hem bävade jag för ifall fys resulltatet kommite, ville inte bli kallad (eftersom jag vet att jag inte klara löpningen), samtidigt som jag självklart ville.
men som Poliserna som intevjuade mig sa...
"vi kan inte göra mer än att rekommendera dig" tyvärr går dem väldigt mkt på cv:t, det är synd att man inte ser vilken merit det igentligten är att få barn, men vi vill väldigt gära jobba med dig, och det är vi överens om."
Hade två kvinnliga jätte trevliga, damer.

Iaf hursom så hade jag fått domen idag och av 9012 personer kallades 1755 till fys....
det e en rejäl urgallrinbg och jag har inget CV att tala om, så på sättochvis var det en lättnad denna gång, men ska jobba på att utöka min ansökan och mitt cv, med att bland annat fixca min hälsopsykologi uppsats! MÅSTE....
den har legat på hyllan a long long time....
Jag blev som jag sa inte kallad alltså:P

Nu ska jag andas en stund och tänka lite, imorgon blir det kvällsjobb... och till helgen konfirmation och Eskilstuna

Jag Älskar er!


RSS 2.0