Kloning tack?!

Ja har ännu inte varit ledig mer än 2 dagar i stöpet sen veckan innan midsommar! och när jag har varit ledig har robin jobbat typ:S Just nu är det väldigt fullt upp, har flyttat mormor och morfar på våra lediga stunder. nu är alla  möbler in körda iallafall!
För er som inte vet så ska vi flytta till hälgenäs! ska bli så enormt skönt att bo i hus!
är man uppvuxen i hus är det så otroligt instängt och hemskt att bo i en lägenhet så nära inpå andra. det är så mkt man måste tänka på då.
bara känslan av att ha sitt eget som ingen annan behöver bekymra sig om är så skönt:)

helgen som var iaf innebar vedbärning nästan hela lördagen sen var det och jobba vid nio jobbade natt, hem sov mellan halv 8 och halv 12 sen var det upp till pappsen och mia igen för vedbärning, ca 35 kubik ved har burits och staplats, och kastats och langats;)
sen trodde jag jag sulle få vila på måndagen men då ringde telen och dem ville att jag skulle komma och jobba=) vilket e bra för plånboken så det blev jobb måndag tisdag igår var jag ledig!!! men då ver det bara att måla tak och väggar i wildas rum det var den dan, dagen innan var det tjejkväll hos sara med lite ladies night planerning och massa annat bubbel efter det SENT var det bara att åka till hälgenäs och måla willes tak. och som sagt igår var det wildas rum... drog med mig robins bror tommie mötte hon när han skulle lämna sonen, Ja sa vad bra då kan du följa med och måla tak nu då:P
och han var snäll och följde med.


//////////////////////////////Det nu nu har läst skrev jag igår- malin kom och skulle fixa naglarna innan jag blev klar///////

Igår kom Malin, när Jag va klar med henne packade jag in barnen och drog till stan för att möta upp robin som haft prov, tror det gick kanon för honom=)!
vi gick lite på stan käkade på donken, willes dag gjord;)
köpte en jacka till wilda på H&M för 100 spänn! fanns bara den kvar och i just hennes stl, skitbra ju!
ett par snygga brallor till wille och lite mjukisar osv på kappahl. farligt med barnkläder dem blir ju bara snyggare och snyggare!!!

sen blev det lite matshopping möta upp mamma på willys hon va nämligen och körde lite M & M skaer till lägenheten. när vi kom hem vart det att packa upp mat och bråte sen kom mamma tog barnen så vi kunde åka ner till huset, där det inte blev så mkt som tänkt gjort då det inte fanns någon roller:S men tapertlängderna till willes rum är iaf avkapade allihop, och vi lyckades måla fönstret, nu e det wildas fönster kvar och som sagt upp med tapeter i willes rum sen är det bara golven i deras rum kvar!

idag började jag morgonen med att städa badrummet, Grundligt, bakom badkar osv!, jisses vad grose!!!!
tog över en timme säkert 2!
Idag kommer linda R ska fixa hennes naglar hon ska ju utomlands sen Lyllosen!


Ska ta tag i mina kurser jag sökt till måste fixa litteratur den här gången! sist hade jag ju braiga Lina som redan fixat litteratur:)

blir nog inget inlägg på ett tag nu, jag återkomemr när internet och alölt fungerar nere i hälgenäs, våran tele är nämligen nere i hälgenäs men internet fungerar här hemme endå??::!:!: fatar nada!

Ha det så bra så hörs vi om 1-2 månader!

RSS 2.0