Oj!!

Trodde inte det varnågra som lästa bloggen men vad fel jag hadde!

Kör hådrpass idag, då jag dubbelbokade mig lite, fick ju passa på eftersom jag inte visste när man fick jobba nästa gång!
Gick Upp kl 05 för att jobba 6-17 kom hem vid 6 käka lite prata lite sova en timme... åka vid halv nio igen för att jobba 20.45-07 på edshöjden...
Och det pinar ändå på bra! sova den där timmen gör underverk!

I Måndags var vi på inbokad konsulation så tanken var ju att ringa här i dagarna för att boka in  mig för en tid.. Men Så ringer Ena chefen på Ogestad och säger Den 14 septermber (tror jag det var minns ej säkert vart i ett rus) börjar du din heltid här!! wohoooo såå kul...!!
Såå jävla glad jag blev!! Ska alltså börja på Hyllela... Aldrig varit där haha men det blir nog bra!
Erika jobbar ju där med och hon är en riktigt skön brud, som man faktiskt påbörjade sina alkoholdebuder med, hehe det ni!

MEN... Jag kan ju liksom inte bara sjukskriva mig i två veckor bara sådär.. det är ju inte riktigt som när man jobbar komunalt och det finns massa ersättare, lite synd... så vet inte hur man går tillväga. skulle ju kuna vänta lite med.
Våran andra stor fråga just nu är BIL... vi funderar på två små antagligen, haha helst likadana muppigt värre ju!
Hm första prio.. bil eller bröst?;) Just nu är väl igentligen bilfrågan lite viktigare...
Nån som vill ha en scenic släpper den för 15000 påkostad och kamremen bytt förra året;) *blink*


Men tillbaka till i Måndags... så hade jag med mig mina DC tjejer och 3:an var nervösare än mig som skulle slänga fram taxöronen haha, jag hade ju inge större problem med det liksom.
Väldens bästa läkare. kändes skit bra!! vill nununununununu!!!!!!!!
Vi tog oss en tur till ikea och ikano, där jag fyndade en likadan jeans skjorta som jag fyndade till wilda på cubus i nork sist vi va där för 39,- i linköping kostade dem 50,- haha så jag köpte faktiskt en barnskjorta i stl 164! haha tyckte den satt bra får la lägga upp nån bild om jag drar ut dem där fingrarna ur röven bara...;)

ska väl ta o förnya layaouten lite så kanske man får litem er bloggsug.. eller kanske inte vet inte känns inte som man har så himla mkt att berätta om faktiskt:/

Pengar rullar in som det ska det går bra nu.... lalala haha den e skön...

Allt känns ganska bra faktiskt, vi försöker mellan varven.. MEST underbara robin och fixa lite med att måla fönster osv så dem blir vita o fina och lite sånt runtomkring. mkt jag vill fixa nu!
Dagny håller ju på och flyttar till stan så det blir ju vardagsrum där nere i gillestugan snart kommer bli så nice!

Mina barn är underbara, underbart söta, underbart jobbiga, underbart Syskon kära... deras diskussioner är inte av förhackor, haha gud vad man skrattar för sig sj när dem diskuterar vad man ska och inte och vad dem gjorde och vad den inte fick osv... WIlda pratar ju så dant, jag hänger inte med....
Och så fort man svär... För hon hade ju en FAN period, verkar dok gått över i fan polisen nu...
För så fort nån säger FAN vem det än är
Rusar hon upp och säger
-hm man sår(får) inte säga så! du sår gå till ditt trum(rum) nu!

Och den där hunden Att det ska va så jävla svårt att låta bli den!
Men iof är vuxna likadana vill gärna lyfta.. dok är ju faktiskt inte hunder så intresserade av att bli burna inte små heller. men får tjata och tjata och skälla och gnälla vad det gäller att låta bli hunden.. men dem tröttnar visst aldrig och dem verkligen Älskar henne...
WIlle pratar ibland om att han saknar Ilska. För Jissa komemr aldrig bli stor.  Undrar barn funderar ibland alltså=)

Nehe nu ska jag se om jag kan inta massage stolen en stund (och hopaps på inga ringningar) innan ronden. om 40 min....

RSS 2.0