Fredag!

God Middag!

Idag var jag uppe med tuppen o åkte till gamleby för att handla lite, kunde endå inte somna om efter att kiddsen åkt!
va hemma till kl 9 då blev det en liten runda med tjejeerna och frukost!

Börjar jobba kl 12, hoppas på att man kan bli klar lite skapligt ikväll, är ju ledig i helgen o det känns nice!
Blir väl lite 20 års kalas hos Jenifer, är sjukt sugen på att åka till stan o dansa lite va ju tusen år sen!
men det vet jag inte!

Hej o hå!

Lördag

Vart en lugn dag! Precis vad jag ville ha!

Började med lite frulle, sen skulle vi gå till konsum för att inhandla lördagsGodis....Men... vi stoppade in vagnen igen och valde efter enstund Bilen det är ju inte någit kalt o blåsigt ute, INTE skönt!!

Sen stannade vi till hos Johan och Maria, så mysigt att se dem en liten stund=)

Efter det åkte vi till Gabriel och Patricia och där vart vi några timmar barnen lekte om man satt i vanligordnign och bubblade om allt mellan himmel och jord. Trevlans!

Sen hem och bara käka lite och hänga och sen Kom Sara en stund och mösoch bara va en stund!
Tack för leveransen från Rusta Kära du!

Nu blir det film "Kyss Mig"
Nu har vi bara myst ner oss i soffan Jag och han som Jag älskar och saknar så otroligt om dagarna...
Om du bara visste<3

Kära svikna läsare!

Ser att ni är ett 20-tal som förhoppningsfullt kikar in varje dag, för att mötas av inget!
Jag är piss dålig på att blogga, men har väl ingen lust och inget vettigt att säga!

Förra veckan var ett rent helvete började veckan med yrsel och jobbade den efter tots att den höll i... gick inge vidare på jobbet och har inte direkt gått smidigt under helgen och början på veckan heller direkt. dok underhållande!=)

Igår va jag ledig och jag rensade min så kallade "Walk in Closet".. som snarare var en "Walk ON closet" då jag bokstavligt talat gick på kläderna och inte kunde komma in..... så här fint har jag aldrig haft i en garderob.. tänkte ta en bild men det gicxk inge bra inte med mobilen iaf får se om det går bättre med systemen. spännande o se om det håller i sig nu när det är lite rymligare! kan nog fasen klämma in lite mer kläder... Farligt det där nu när man faktiskt kan ha kläder... Man köper ju hela tiden då=/ Aoutch!

Nehe ska bege mig tänkt börja en timme tidigare idag då vi har en del att göra plus att det blir massage idag Wohoo!!

I helgen är jag ledig i FYRA DAR... som det ser ut nu iaf;) ska bli riktigt gutt!!
Lite sugen på att mysa till det lite med gura, sång och goda vänner... men det kanske får vänta till nästa helg då jag tror vi ska på evenemang där det garanterat bli sång och musik! SOM ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!!!=)

Åver and out // Rådjuret!

Kära svikna läsare!

Ser att ni är ett 20-tal som förhoppningsfullt kikar in varje dag, för att mötas av inget! Jag är piss dålig på att blogga, men har väl ingen lust och inget vettigt att säga! Förra veckan var ett rent helvete började veckan med yrsel och jobbade den efter tots att den höll i... gick inge vidare på jobbet och har inte direkt gått smidigt under helgen och början på veckan heller direkt. dok underhållande!=) Igår va jag ledig och jag rensade min så kallade "Walk in Closet".. som snarare var en "Walk ON closet" då jag bokstavligt talat gick på kläderna och inte kunde komma in..... så här fint har jag aldrig haft i en garderob.. spännande o se om det håller i sig nu när det är lite rymligare! kan nog fasen klämma in lite mer kläder... Farligt det där nu när man faktiskt kan ha kläder... Man köper ju hela tiden då=/ Aoutch! Nehe ska bege mig tänkt börja en timme tidigare idag då vi har en del att göra plus att det blir massage idag Wohoo!! I helgen är jag ledig i FYRA DAR... som det ser ut nu iaf;) ska bli riktigt gutt!! Lite sugen på att mysa till det lite med gura, sång och goda vänner... men det kanske får vänta till nästa helg då jag tror vi ska på evenemang där det garanterat bli sång och musik! SOM ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!!!=) Åver and out // Rådjuret!

2 januari 2012

Får börja med att säga GRATTIS Mia alias Stickmanicken som fyller år idag!!!! Grattis kära du!!!


Måndag...
Skulle jobbat idag men redan i lörd kväll kom min yrsel... Och igår va den förskräklig Inge vidare sällskap hos farmor på middag och paket spel! Men det var mysigt fast jag såg ut som nått annat collie!

Känndes inte som nyår:
Ne detta nyår va annorlunda för mig dem senaste tio och definitivt dem shista sju så har jag alltid lovat mig själv en ny start och bort med minst tio kg... Det här året var det annorlunda!

Vi satt i bilen till Linköping Jag och mina Bästa DC tjejer!! Jag lägger fram en ide om en tävling dom tjejerna pratar bort men motvilligt efter ett tag får med på:) så där inleddes vikt tävlingen där alla kämpade hårt och var riktigt jävla duktiga!!

När tävlingen va slut så hade jag gått ber 24 kg!! Det var på midsommarafton vi hade vår sista invägning!

Lite mer jobb och några månader senare så hade jag tillslut gått ner lite över 30 ibland bara 29 ett-två kg upp och ner hela tiden!

Till sak... Så iår när det blev nyår hade jag inte ens en tanke på nyårslöften!!! Jag har inte hunnit tänka efter vad jag kunde önska mer som jag kunde påverka utan sånt som kostar då förstås som ny bil bröst och vad vore väl inte ett bröllop!!! Men inga billiga grejer och vi har ändå investerat en hel del i höst!!!

Ska försöka göra ett 2011 kollage idag. Men just nu ligger jag i badet och bloggar med iphonen!!!

Gott Nytt År!!!!


RSS 2.0