Fri som en Fågel"Ser ni vad fin bänken blev när robin renoverade upp den, gutjärnet blev svart istället för vit to rostigt och nya brädor!
Nue vi lite oenade om ifall plankorna bara ska oljas eller om dem ska bli mörka....Två Nygga ungar med snygga grimaser och snygga frillor Wilda skulle ju ha tuppkam som Wille, Dok blev hon inte klippt riktigt sÅ!

En ny hobby!

Ha ha Hej!
Har helt klart införskaffat mig en heelt ny hobby!
Jag har alltid gillat höns, dem är så underhållande och rogivande att sitta och titta på!
men nu bara älskar jag dem och det finns så mkt att lära om dem, om ruvning om kläckning om att samla ägg, och värpning, om kycklingar, raser färger.

Vill gärna ha ett par pärlgrå till min gård, dem e så fina. så leter med ljus och lyckta efter avelsägg nu!
Har beställt en kläckare som kommer antagligen imorgon!!=)

Igår värpte Damerna två små ägg!, dem e verkligen inte stora om man sägger så! men så fina, och så kul och spännande! funderar på om man ska kläcka dem eller omd em har tänkt sig samla några o sen ruva dem, det e frågan!

Nu tänker ni, vilken NO life tjej! haha gör det ni;)
Känns som sommaren komemr bli fulländad.
Jag kommer ju antagligen inte göra några större utsvängningar i sommar då jag inte känner mig super bekväm bland folk med en D/DD och en B/C kupa haha men men hoppas det åtminstone kan läka!!!!=/

Iallafall, hönorna får mig på lite roligare tankar, och det finns mkt att sätta sig in i där!
Kycklingarna vi har nu är antagligen två tuppar, så dem ska ju bort, antignen om man hittar nån som vill köpa dem eller så får man väl käka upp dem:/ ja då har dem ju alla fall haft det bätte än kycklingen i frysdisken!


På Tors-Fre skulle jag varit ledig, men som det ser ut nu så blir det eventuellt att gå semin kurs!!
Ja det innebär alltså att jag ska få lära mig Seminera kor!!:)
Inte världens najsigaste jobb, att köra in armen i korumpor, men ack så nödvändigt om man inte vill ha en galen tjur bland alla kor! det räcker och ha dem hos kvigorna tack!=)

Nu e det snart dax att lämna barnen på dagis och bege mig till ännu ett kvällspass!

Måndag... Igen;)

Godmorgon solstrålar!
Vilket underbart väder och vad varmt det är ute redan!!

Jag och barnen har precis käkat lite frulle, vi brukar ta det ganska soft såhär mornarna när dem har lite sovmorgon innan dagis och innan jag ska till jobbet!
Dem börjar kl 11 och jag kl 12, så dem inte ska komma dit mitt i maten, lagom att jag hinner lämna dem och gå hem o ta ut Jissa en lite sväng innan jag åker och jobbar!

Funderar på om jag ska orka slänga i lite tvätt i maskin så det hinner bli klart innan jag åker, är ju perfa väder ute o hänga i!

Så himla seg idag känner jag, det e nog latmasken som lagt sig till ro efter en skön helg! nu väntar en drös med jobb!
Men jag gillert!


Kackel i Hönsgården!Och sist men inte minst Hönsen!Den ståtliga tuppen Sven
(Laxfärgad dvärgkochin)Våran "Halvfriserade", bestämda dam Agda, Ful men Skön!Vackra Gullan, en försiktigmen matglad donna!Hönsgårdens två huliganer- kön okäänt, men med min tur är väl båda två tuppjävle;)

Wekeend!!
Underbara helg!!
Denna helg har spenderats helt o hållet i andan av våran fina lilla familj! vi har myst och styrt och grejjat o mojjat!

Fredag:
Åkte jag sjävl in till stan och fixade lite med banken och lite ditt o datt, barnen o robin plockade sten till hönsgården!
Sen på kvällen blev det lite grill med Fina vänner som jag saknat så!
Har ju inte träffat nån knappt när man nästan jobbat alla dar utom två på tre veckor.
så tog ledigt denna fredag för att hinna varva ner lite! då jag jobbat lite extra.

Såret läker sakta men säkert, nu  får jag iaf inte in luft genom hålet in under muskeln längre, slutade för ett par dar sen, skönt kan jag säga! så nu kan jag inte "bröstfisa" längre:( :P haha! grose!
skämtosido är det ingen höjdare och jag kommer defenitivt hålla mig hemma så mkt som möjligt i sommar!


Lördag:
Detta gäller även fredag och söndag morgon, (och tusen ggr under dagen tills kvällen kommer och dem stängs in, sittandes på sina björkpinnar)... börjar med att mysa ut till min/vår fina hönsfamilj, öppnar luckan och släpper ut dem i hönsgården, skämmer bort dem med lite majs och bara myser och njuter av att se dem göra det dem gör bästa, bara hönsa runt, vilka fantastiskt underhållande djur, jag kan inte sluta titta på dem!

sen bar det av ner till badstranden för lite tillfixning inför sommaren!

när vi kom hem blev det att fiska strömming, dok fick barnen bara kasta ca 4 kast var för mer fisk va ingen ide att ta upp och det nappade verkligen direkt!! det gillade dem!=)

Kissen Oliver blev jätte glad så även mammas kisse! så alla nöjda o glada, var ju även nån marknad som precis tog slut i skeppsgården när vi kom dit, men lite brända mandlar fick vi med oss=)
Innan vi kom hem stannade vi till och plockade lite sten till "hönsens trappa".
sen sov jag en stund och undertiden Gjorde finaste mannen mat! efter middagen blev det konsum och lödagsgodis inhandlande.
mys i sängen alla fyra med film o godis!

Söndag:
Uppe med tuppen även denna dag;)
Jag vaknade före companiet och satt och bara njöt av hönsen och tystnaden=)
sen vart det storröj av båda barnens rum, när vädret ändå var tråkigt!
men det klarnade och sen spenderades resten av dagen ute!
hönsen fick sig lite grenar på sin stubbe!
Lina och hannes kom förbi och kikade på hönsen och fikade lite=)
sen blev det middag i kvällssolen, så mysigt så!
Efter maten tog Wilda och jag en prommenad genom grandalen med Jissa, Bill och Bull.
Så duktig tjej och går jätte bra o långt, dok sent på dagen och det hade varit en lång dag så från korset vid nicke o Lina fick hon rida på Axlarna sista biten hem.

Nu Sitter jag här o smockar i mig Glass i stora Lass!!! och laddar inför en ny jobbvecka!
ska gå o stänga in mina små "pullor" nu!

Peace Out M F*cker

Deformerad? jag? jomenvisst!

Ha ha ja jag kan ju inte annat än skratta åt eländet!
och ibland undra om jag gjorde rätt val, men det känns ju iaf bra för stunden!
Ja jag valde o plocka ut ena eländet så det fick chans att läka!!
så nu har jag en sillis boob och en vanlig haha;)

har gått bra och jobbat nu utan den andra, dok lyckades jag ju GIVETVIS klämms av en ko första dagen, vilket reulterade i att jag läckte sårvätska genom 4 dubbla kompresser bh, och två tröjor! dygnsur ner till byxkanten, o detta va ju givetvis vid 6 slutar ju liksom 14! jaja ni ska ju inte tro att stygnen hade hållt heller!

men det hade dem nog inte endå, dem va på g att ge sig och huden under är ju ändå inte som ett sår. jaja svår att förklara men det ska iaf läka inifrån:S


Har varit duktiga här på tomten, nu när alla träd är fällda, björken är upphuggen, klyvd och staplad! nu väntar vi bara på att fina farfar ska komma och hämta tallarna som han skulle ha till ved=)

Idag har jag varit ledig, Och vilket väder är heeelt slut!!
barnen och jag har varit ute i stort set hela dagen. bortsett från morgonen som det städades o tvättades lite.
deklarerade, snacka om sista minut o fixade även med massa andra tråkigt papper, jag e så dålig på att hålla ordning på sånt!
vi åkte till min damm och letade paddägg, men när vi snart skulle ge upp hittade vi nått bättre grodägg!
ja o vad e skillnaden på dem då? tänker ni...
grodäggen liggeri långa rader medans padd äggen ligger i en enda gelklump.

Ja jag vet jag e ultranördig, men det var det roligaste som fanns när jag va liten leta grodor o salamandlar i min älskade damm! tyvärr så tror jag det e nån malfisk i planterad där för jag minns att jag fick upp en baddare med håven en gång. så dem äter väl upp yngel dessvärre! för det e inte alls samma liv i min damm nu som då!

Mysigt var det iaf, Jissa fick sig ett ofrivilligt klantigt dopp, tror även hon var och hälsade på moses om han kanske va i hundgården för när hon komtillbaka efter sin tur kom det som en björnsång från hans håll! stackarn, bruden han fick torrjucka mot veckan innan bara kommer dit och teasar han!

på g hem stannade vi till och visade pappa robin grodäggen på tindered det belv även hönsmatande gungande, gunbrädanade, rutschkane åkande och glassätande. mysigt i solen!
när vi konm hem fixade vi ett hem till grodorna.
sen åkte vi och köpte solrosor som ska bli riktigt höga panterade ett pari varsina namnade krukor så nu har vi tävling, vem får högst solros.
därefter kom sara förbi mysigt, och tack för hjälpen med das pappirus!
efter henne kom snart morfar. och robin<3

När dem åk ville kiddsen( lagom när jag slängt mig i sängen med datan på magen) gå ut!
så det var ju bara att ge sig ut! blev att plocka lite kottar o bråte!

När barnen lagom somnat nyduschade och mysiga knackade det på rutan, precis när jag hade börjat med detta inlägget.. det var sammen som undrade om Robin ville åka skylift, men jag gjorde det istället då han inte va hemma såå läskigt, och så slutade den funka så vi kom inter ner haha såå jävla typiskt min jävla tur!! haha efter lite kungande och så 12-13 meter upp hoppade den igång o vi kom ner tillslut!Min egna men godhjärtade Morfar!
Ha ha när jag va lite skröt jag alltid om att min Morfar han va både enögd och hade träben han va som en pirat!<3RSS 2.0